Möt gänget bakom Sellpy

Sellpy hjälper folk att sälja det de inte längre använder och har på kort tid blivit en av de största säljarna på Tradera. Här får du höra deras historia och bästa tips för att lyckas på Tradera.

Photo_Sellpy

  • Testa dig fram
  • Ta så bra bilder som möjligt. Använd vit bakgrund och fotolampor
  • Tydliga beskrivningar. Se till att de innehåller allt kunden behöver veta
  • Nöjda kunder är det viktigaste du kan ha
  • Erbjud samfrakt
  • Ha så snabba leveranser som möjligt

Berätta om Sellpy, vilka är ni och vad gör ni?

Vi som startat Sellpy heter Michael, Philip och Oskar och vårt mål med Sellpy är att  göra det enkelt och smärtfritt att bli av med prylar och kläder som inte längre används. Allt du behöver göra är att beställa en Sellpy-påse online och fylla den med saker du vill bli av med. Sellpy hämtar påsen vid dörren, säljer prylarna och sedan delar ni på vinsten. Det som inte går att sälja skänks till välgörenhet. Sellpy hjälper dig att få både plats och pengar över, samtidigt som vi ser till att dina oanvända saker kommer till användning. Bra för dig och bra för miljön!

Hur startade Sellpy? 

Michael flyttade hem till Sverige efter några år i USA och skulle i samband med det rensa ut sitt pojkrum i föräldrahemmet, där han sparat en del saker när han flyttade till USA.

Efter att ha försökt sälja en sak via annons samt skänkt en kasse till välgörenhet tog orken slut och där föddes idéen till Sellpy.

Varför har ni valt att sälja på Tradera?

Vi gillar Tradera då många av sakerna vi får in passar väldigt bra med Traderas sortiment. Vi är även stora fans av auktionsformatet, vilket gör att vi kan sälja våra kunders saker så nära “marknadspris” som möjligt.

Hur ser planerna för Sellpy ut framöver?

Vi har precis bara börjat och ser stor potential att fortsätta växa framöver. I dagsläget finns vi i huvudsak i Stockholm men vi vill framöver kunna erbjuda Sellpy som alternativ till alla i Sverige, oavsett var man bor!

Till Sellpys butik