Möt Marita från Strandbergs Mynthandel

Strandbergs Mynthandel & Aktiesamlaren köper, säljer och värderar mynt, medaljer, ordnar, sedlar, aktiebrev och äldre handlingar. Här får ni Maritas bästa tips om vad man bör tänka på vid försäljning på Tradera!

Arsenalenbrev1

  • Ta bra bilder så kan bilderna tala för sig själva
  • Erbjud kunderna samfrakt
  • Om ni har en fysisk butik, erbjud kunden möjlighet till avhämtning i er butik
  • Leverera varorna snabbt
  • Packa objekten väl 
  • Mejla alltid tack för affären och mejla information om betalning

Hej Marita! Berätta gärna kort om ert företag, vad gör ni?

Redan år 1969 startade Birger Strandberg affären Strandbergs Mynt och Frimärkshandel AB på Tullportsgatan i Stockholm. Sedan 35 år tillbaka är det jag, Marita Strandberg, och min pappa Birger som driver verksamheten. Den första februari 2016 flyttar vi till ny butik på Hantverkargatan på Kungsholmen.

Vi har ett mycket rikt utbud av aktiebrev, historiska mynt, medaljer, ordnar och sedlar m.m. och arbetar med att sälja, köpa och göra värderingar av dessa objekt.

Våra kunder följer oss på såväl Tradera som på vår hemsida. Som kund på Tradera är man välkommen in till vår fysiska butik och hämta de objekten som man köpt av oss på Tradera.

 

Varför valde ni att börja sälja på Tradera?

Vi upptäckte att många av våra konkurrenter sålde på Tradera och tänkte att vi gör ett försök. Försöket resulterade i att vi nu har sålt på Tradera i 5 år. Vi tycker att Tradera är en jättebra försäljningskanal, vi ångrar verkligen inte att vi började sälja där. Genom Tradera har vi fått många nya kunder!

Vi upplever att Traderas verktyg är enkla att använda. I vår butik försöker vi lägga upp så mycket som möjligt som handlar om industri, ekonomi och pengars historia. Än så länge använder vi oss av fasta priser.

 

 

Till Strandbergs mynthandels butik