Säljverktyget Sello

Nu är det lättare än någonsin för dig med företag på Tradera att enkelt och smidigt hantera hela försäljningsprocessen. Med säljverktyget Sello är alla funktioner samlade under ett och samma tak. Sello erbjuder full integration med ditt sortiment på Tradera, enkel orderöversikt och betalning med Klarna.

Du registrerar dig enkelt genom att logga in på Sello med dina Tradera-uppgifter. Första gången du loggar in börjar Sello automatiskt att importera dina aktiva annonser från Tradera. Sello importerar alla aktiva annonser (auktioner, fastpris- och butiksannonser). Importen görs i bakgrunden och du kan jobba med dina artiklar så fort de visas i Sello. Vill du lära dig mer om Sello? Läs här

sello-hero-mobile

För mig har Sello främst inneburit kortare processer och en mer automatiserad försäljningsprocess, vilket gör all orderhantering mycket effektivare. Jag gillar verkligen hur man kan ställa in automatiska mailutskick, skapa egna objektmallar, och enkelt lämna omdömen. Samtidigt är det väldigt enkelt att hålla koll på sin försäljning eftersom man på sin startsida erbjuds daglig statistik och uppföljning på försäljningen.

Guido Paul, grundare till Traderabutiken Gideo

Varför Sello?

  • Kostnadsfritt — För medlemmar på Tradera är Sello helt gratis! (ord. pris 329kr/mån). Traderas ordinarie prislista gäller för de annonser som laddas upp via Sello.
  • Lätt att komma igång — Logga in med dina Traderauppgifter på Sello, klart!
  • Spara tid — Lista och ändra snabbt en eller många auktioner, fastpris- eller butiksannonser.
  • Alltid tillgängligt — Sello är helt onlinebaserat och lika tillgängligt på såväl mobiler och surfplattor som från din dator.
  • Mer kontroll — Bestäm datum och tid för automatisk publicering av auktioner och fastprisannonser.
  • Full koll på din försäljning — Vid försäljning läggs en order automatiskt in i din orderlista. Där ser du var den kommer ifrån och även en kort sammanfattning med ordervärde, kundens namn och orderdatum.
  • Klarna Checkout — Smart integration med Klarna gör att du enkelt kan se när och hur en viss produkt har blivit betald. Det är lätt att komma igång och helt kostnadsfritt för både köpare och säljare.
  • Förenklad orderhantering — Skapa fraktsedlar för t.ex. Posten och DHL, adresslappar för brev och plocklista för lagret. För order som kommit från Tradera kan du även lämna omdöme på kunden med ett knapptryck.

Börja använda Sello