Nå ut till hela Sverige

Vi på Tradera erbjuder företag i alla storlekar en unik möjlighet att expandera sin e-handel. Antingen som komplement till en befintlig webbutik eller som ett första steg ut på internet. På Tradera når du ut med dina varor till över en miljon shoppingintresserade medlemmar – varje dag. Vi arbetar aktivt tillsammans med dig som företagssäljare för att öka försäljningen av dina varor – om du lyckas har vi lyckats, svårare än så är det inte. Det är inte konstigt att vi idag är en viktig samarbetspartner för över 3000 företag.


Här bjuder Traderasäljarna Richard från Novaretro och Annelie från Kittat med oss in i sin vardag och berättar om sina upplevelser av Tradera. Hur gör de för att lyckas? Vad tycker de är roligast med att sälja på Tradera? Hur fungerar hela försäljningsprocessen? Inspireras av två företagssäljare från helt skilda delar av landet och med olika inriktning på sin försäljning, men som båda ser Tradera som en självklarhet för sina företag.

Vi ser Tradera som ett naturligt komplement till våra egna säljkanaler och som ett led i att fortsätta vår framgångsrika tillväxt.

-Wilhelm Sporrong, VD för WebhallenWebhallen