Butik för dig som privatsäljare

Även privatsäljare kan öppna butik på Tradera. Om du tidigare sålt mycket till fastpris så är en Samlar- eller Miniprisbutik ett bättre alternativ. På så sätt undviker du uppläggningsavgifter för dina osålda fastprisannonser.

Vill du skaffa butik som företag, läs mer här.

Butik

Antal butiksannonser:
Pris 12-månadersavtal
Pris utan bindningstid:
Minimiprovision:
Övrig information:

Samlarbutik

10 000

245 kr

295 kr

3 kr

Gäller endast butiksannonser med begagnade varor eller oanvända varor av samlarkaraktär som inte går att köpa nya idag. Dessa behöver i annonserna anges som begagnade. 

Miniprisbutik

10 000

195 kr

245 kr

-

Gäller endast butiksannonser med varor som säljs för 30 kr eller under. För butiksannonser med varor som säljs för 31 kr eller över är provisionen 15 % i Miniprisbutiken. För samtliga butiker gäller en månads uppsägningstid. 

Hantverksbutik

10 000

249 kr

275 kr

3 kr

Gäller endast butiksannonser inom kategorin ”Handgjort & Konsthantverk”. För butiksannonser med varor som inte är inom denna kategori är försäljningsprovisionen 20 % i Hantverksbutiken. 

Fordonsbutik

10 000

499 kr

549 kr

3 kr

Gäller endast butiksannonser inom kategorin ”Fordon, Båtar & Delar”. För butiksannonser med varor som inte är inom denna kategori är försäljningsprovisionen 20 % i Fordonsbutiken.

För samtliga butiker gäller en månads uppsägningstid. Utöver månadskostnaden för butiken tillkommer avgifter enligt ordinarie prislista