En bra annons ger ett högt slutpris

Att lägga upp dina saker till försäljning på Tradera är enkelt. Oavsett om du väljer att använda säljverktyget Sello eller om du väljer att skapa dina annonser på Tradera.com har vi några smarta tips på hur du kommer igång snabbt och får bra betalt för dina saker.


Säljverktyget Sello

Nu är det lättare än någonsin för dig med butik eller företag på Tradera att enkelt skapa dina annonser och hantera hela försäljningsprocessen. Som medlem på Tradera ingår Sello utan extra kostnad. Kom igång med Sello redan idag!

sello

Jag vill veta mer


Tänk på detta när du skapar din annons

  • En beskrivande titel

    För att just din annons ska synas så bra som möjligt i sökresultatet bör du få med så många beskrivande ord som möjligt i titeln. Läs mer om hur du skriver en bra rubrik här.

  • Tydlig produktbeskrivning

    Ju mer information du tillhandahåller om din vara, desto fler potentiella köpare kan du locka. Var ärlig med eventuella defekter. Läs mer om hur du utformar en bra produktbeskrivning här.

  • Många tydliga bilder

    Ta så många och tydliga bilder som möjligt. Hos oss får du lägga upp fem bilder per annons – helt kostnadsfritt. Läs mer om hur du får till bra bilder här.

lager


Olika annonsformat

På Tradera finns flera olika sätt att sälja och de passar olika bra beroende på hur just ditt företag ser ut.
Läs mer om de olika alternativen för att se vad som passar just dig!

Butiksannons
Det finns även möjlighet att sälja till fast pris genom att ha en butik på Tradera. Då kan du bland annat ha ett lagersaldo för dina produkter, och får många andra fördelar. Läs mer om hur det fungerar med butik på Tradera r.

Auktion
I en auktion sätter du ett utropspris på ditt objekt och säljer till högstbjudande. På så vis får du alltid ut det högsta möjliga priset för ditt objekt, eftersom priset bestäms av efterfrågan. Auktionen avslutas när tiden gått ut.