Olika betalsätt

På Tradera har du möjlighet att erbjuda en rad olika betalsätt. Att erbjuda flera alternativ ökar dina försäljningsmöjligheter eftersom olika köpare föredrar olika betalsätt. Vi rekommenderar att du som företagssäljare registrerar dig för att ta betalt med PayPal eller Klarna, då dessa erbjuder köpar- respektive säljarskydd.

pexels-photo


Säkra betalsätt

PayPal är ett tryggt och snabbt sätt att betala och ta betalt på nätet. Med PayPal kan du betala och föra över pengar utan att behöva avslöja dina kontouppgifter. PayPal erbjuder även ett köparskydd och ett säljarskydd (enligt gällande regler och villkor). PayPal är helt integrerat med Tradera och ger dig därmed en enkel överblick över dina affärer.


Övriga betaltjänster på Tradera

Swish är en mobil betallösning som är snabb och enkel, och därför mycket uppskattat av många köpare. Var noga med att be köparen ange sitt alias, eller något annat som gör att du kan identifiera vilken försäljning betalningen hör till. Eventuella bank- och swishrelaterade avgifter kan tillkomma. Mer om Swish.

Överföring till bankkonto. Vi rekommenderar att i första hand välja ett tryggt betalningssätt, såsom PayPal eller Klarna, för både din och köparens trygghet. Väljer du att använda banköverföring som betalalternativ är det bra att be köparen ange sitt alias eller auktionsnumret så att du kan matcha betalningen till rätt försäljning.