Butik på Tradera

Att sälja som företagare på Tradera innebär att du kan skapa din egen butik på Tradera. Alla produkter i butiken är sökbara i den ordinarie sökfunktionen, men kunder kan även söka på produkter inom butiken. I butiken är företagets produkter även uppdelade i kategorier så att potentiella kunder lättare kan hitta det de söker.

butik-banner-mobile-3

Designa din butik

En butik på Tradera innebär även möjligheten att designa en unik butikslayout med din egna logotyp. På butikssidan är det även rekommenderat att ha information om företaget, hur man som kund kan kontakta företaget samt vilka köpvillkor som gäller.

Tre olika format

Butiken finns i en mängd olika storlekar beroende på vilket behov ditt företag har: från den minsta butiken med upp till 50 butiksobjekt, till den största med plats för upp till 5000 butiksobjekt. Det finns även möjlighet till ännu större butik ifall du behöver eller specialbutiker som är särskilt framtagna för dig som säljer saker av samlarkaraktär eller saker för under 30kr. I samtliga butiksstorlekar finns ytterligare utrymme för 100 riskfria auktioner varje månad.*

Varför öppna en butik?

  • Komplett e-handelslösning på Sveriges största shoppingsajt
  • Professionellt intryck med egen landningssida och din butikslogga
  • Lätt att administrera stora mängder artiklar med lagersaldo
  • Butiken är sökbar direkt från startsidan
  • Inga uppläggningsavgifter på butiksobjekt — du betalar endast provisionsavgift när du säljer*

Skapa ett företagskonto

* Efter 100 auktioner per månad finns risk för uppläggningsavgift om dina auktioner blir osålda. Detta gäller endast auktioner i din butik och inte butiksobjekt. Butiksobjekt ligger kvar i butiken under obegränsad tid och riskerar aldrig en uppläggningsavgift om de ej blir sålda.

Här hittar du priserna för butik på Tradera. Vill du skaffa butik på Tradera? Eller har du frågor om butikskonceptet?

Kom igång med din butik här.