ProLister

Den nya versionen av ProLister är för närvarande i betatestning. Vi kommer släppa den nya versionen fritt till alla efter sommaren. 

Detta innebär även att denna användarguide ännu inte är komplett, då fler funktioner tillkommer allteftersom.

 

Användarguide

ProLister bygger på listor som du använder både för att skapa nya annonser, publicera annonser och för att göra det enklare att skilja på dina annonser.

Skapa eller importera lista

Skapa ny lista: Det första du behöver göra för att komma igång med annonseringen via ProLister är att skapa en lista. När du väl har skapat din första lista kan du skapa, duplicera, redigera och ta bort annonser i listan. 

Importera lista: Importfunktionen är framtagen för användare som har vår tidigare version av ProLister. Du kan enkelt exportera en lista från gamla ProLister och importera den i nya ProLister.
Vi har stöd för import av pl.zip i nya ProLister och vi jobbar på att kunna importera CSV-filer.

Alla ändringar sparas med automatik.

Byta namn på lista: Du kan enkelt byta namn på en lista genom att dubbelklicka på det nuvarande namnet.

Skapa ny, redigera eller duplicera annons

Ny annons: Sidan för att skapa en ny annons innehåller samma fält som du hittar på sajten när du ska skapa en ny annons.

Om du hoppar över ett obligatoriskt fält går det att spara annonsen men du kommer inte att kunna publicera den förrän alla obligatoriska fält är ifyllda.  

Du kan enkelt se i översikt om du har hoppat över ett obligatoriskt steg.

Duplicera annons: Du kan enkelt duplicera en annons oavsett om du fyllt i alla fält eller inte genom att markera en annons och klicka på dupliceraknappen.

Redigera annons: För att redigera en annons behöver du först markera den och sedan klicka på redigeraknappen.

Du kommer även åt dessa funktioner genom att högerklicka på annonsen i ProLister.