Traderas arbete

 

Vi på Tradera fokuserar på flera områden som gör oss till en säker marknadsplats. Vi strävar efter att våra köpare och säljare alltid ska känna sig trygga med att handla och sälja hos oss. Nedan kan du läsa mer om våra fokusområden.

Personuppgifter

Varje medlem har sitt personnummer kopplat till sitt medlemskap. Det innebär att man inte är anonym när man gör affärer på Tradera som på andra köp- & säljsajter.

BankID

I särskilda tillfällen använder vi oss av BankID för att verifiera identiteten på våra medlemmar. Det är ett enkelt och smidigt sätt för våra medlemmar att verifiera sin identitet.

Annonser

Vi arbetar med att annonserna på vår sajt följer våra regler och svensk lag. Alla medlemmar har möjlighet att anmäla en annons som inte följer våra regler till granskning. Vi arbetar även proaktivt med att på egen hand hitta annonser som inte följer våra regler. Läs mer om våra regler här.

Transaktioner

Vi vill att alla medlemmar ska ha en trygg upplevelse på Tradera. Av den anledningen granskar vi kontinuerligt medlemmar som andra haft dåliga upplevelser med. Kom ihåg att utnyttja våra funktioner för att ge oss en rättvis bild av hur våra medlemmar sköter sig.

Omdömen

Efter varje avslutad försäljning har köpare och säljare möjlighet att ge varandra omdömen. Detta ger både oss och våra medlemmar bättre förutsättningar att utvärdera andra medlemmar.

Frakt

Vi samarbetar med säkra, spårbara fraktalternativ som DHL och Schenker där du som Traderamedlem även får bättre priser på frakten.

Säker betalning

På Tradera har vi en integrerad betallösning som innebär att du kan försäkra dig om att säljaren är verifierad.