Säkra betalsätt

Nu när du har vunnit auktionen och det är dags att betala rekommenderar vi alltid att du väljer ett säkert betalsätt.  Nedan hittar du information om säkra betallösningar.

Vår integrerade betallösning är ett enkelt och smidigt sätt att betala och få betalt på Tradera. Genomför du en betalning med vår integrerade betallösning vet du om att säljaren är verifierad med BankID. Här väljer du om du vill betala med kort eller med PayPal. Betallösningen är helt integrerad med Tradera och tack vare det får du enkelt en överblick av dina affärer.

payment-ny-paypal-300x300

PayPal är ett tryggt och snabbt sätt att betala och ta betalt på nätet. Med PayPal kan man betala och föra över pengar utan att behöva avslöja sina betalningsuppgifter. Man täcks också av PayPals köparskydd och säljarskydd (enligt gällande regler och villkor).
PayPal är helt integrerat med Tradera och när betalningarna visas på ”Mitt Tradera” får du en bra överblick. Du betalar ingen avgift för att använda PayPal på Tradera.

payment-ny-klarna-300x300

Klarna är en integrerad betalmetod som är helt kostnadsfri för säljare och köpare på Tradera. Köparen kan betala med kort, internetbank eller faktura – hur, när och var köparen vill. Man täcks också av Klarnas köparskydd och säljarskydd.
Säljaren får direkt meddelande om betalningen och kan skicka varan omedelbart, utan att behöva vänta på att insättningen syns på bankkontot. Klarna skickar även hem en engångskod som säljaren behöver fylla i på Tradera innan några pengar kan tas emot.
Mer om Klarna

 

pilbakTillbaka ett steg