Hitta det du söker

Det är kallt och blåsigt ute. Du behöver ett par skor som värmer, men vill inte ge dig ut i kylan. Du kryper ner i soffan, under en filt med Laptopen i näven, och surfar in på Tradera.com. Väl där skriver du Timberland i sökfältet och sätter igång.  Du väljer din modell, storlek och skick. Du ögar igenom resultaten och hittar en del kandidater. Några annonser väljer du att spara i minneslistan, som du tänkte spana in senare. Bland annonserna så är det ett par kängor som står ut, som dessutom ännu inte fått speciellt många bud, så du klickar dig in på annonssidan.

 

Sök shoppasidornas

check Svårt att hitta det du söker? Spana in våra Söktips! Söker du något väldigt specifikt kan du även använda vår Avancerade sökning

checkSpara din sökning! Om varan du söker inte finns på sajten just nu, så kan då få ett mejl så fort det dyker upp till försäljning.

check Lägg det på minnet! Med minneslistan kan du spara annonser till ett senare tillfälle. Givetvis får du notiser när annonsen börja närma sig sitt slut, så du kan hinna lägga ett bud.

Nästa steg pilfram