• Nå hela Sverige

    Över 1 miljon unika besökare i veckan från hela Sverige.

  • Annonsera gratis

    Varje månad kan du lista 100 saker och bara betala när du säljer*.

  • Tryggt & säkert

    Öka säkerheten för både köpare och säljare genom att använda integrerade betallösningar och spårbara fraktalternativ.

Vi på Tradera erbjuder företag i alla storlekar en unik möjlighet att expandera sin e-handel. Antingen som komplement till en befintlig webbutik eller som ett första steg ut på internet. På Tradera når du ut med dina varor till över en miljon shoppingintresserade medlemmar – varje dag. Vi arbetar aktivt tillsammans med dig som företagssäljare för att öka försäljningen av dina varor – om du lyckas har vi lyckats, svårare än så är det inte. Det är inte konstigt att vi idag är en viktig samarbetspartner för över 3000 företag.

Vi ser Tradera som ett naturligt komplement till våra egna säljkanaler och som ett led i att fortsätta vår framgångsrika tillväxt.

Wilhelm Sporrong, VD för WebhallenWebhallen

Klarna

Klarna är en integrerad betalmetod som är helt kostnadsfri för säljare och köpare. Köparen kan betala med kort, internetbank eller faktura — hur, när och var köparen vill. 
Säljaren får direkt meddelande om betalningen och kan skicka varan omedelbart, utan att behöva vänta på att insättningen syns på bankkontot. 
Mer om Klarna

Sello

Sello gör det lättare än någonsin för dig med företag på Tradera att enkelt och smidigt hantera hela försäljningsprocessen. Sello är ett effektivt säljverktyg som samlar alla smarta säljfunktioner under ett och samma tak. Sello erbjuder full integration med ditt sortiment på Tradera, enkel orderöversikt och betalning med Klarna. Mer om Sello

Är du intresserad av att öppna butik på Tradera? Eller har du redan en och undrar något? Kontakta oss på:

0771-392 100

* Efter 100 listade objekt tillkommer en osåltavgift på 10 SEK för varje vara som inte blir såld. Det är fortfarande gratis att publicera annonsen.