Företag på Tradera

Vi på Tradera erbjuder företag i alla storlekar en unik möjlighet att expandera sin e-handel. Antingen som komplement till en befintlig webbutik eller som ett första steg ut på internet. På Tradera når du ut med dina varor till över en miljon shoppingintresserade medlemmar – varje dag. Vi arbetar aktivt tillsammans med dig som företagssäljare för att öka försäljningen av dina varor – om du lyckas har vi lyckats, svårare än så är det inte. Det är inte konstigt att vi idag är en viktig samarbetspartner för över 3000 företag.

 

Skapa ett företagskonto

Vi ser Tradera som ett naturligt komplement till våra egna säljkanaler och som ett led i att fortsätta vår framgångsrika tillväxtWilhelm Sporrong, VD för Webhallen - Besök butik
 • icon-sverige

  Här når du hela Sverige och över 1,2 miljoner köpsugna besökare.

 • icon-lock

  Tryggt och säkert

 • icon-prislapp3

  Varje månad kan du lista 100 saker och bara betala när du säljer**

 • Klarna

  Klarna är en integrerad betalmetod som är helt kostnadsfri för säljare och köpare. Köparen kan betala med kort, internetbank eller faktura — hur, när och var köparen vill. 
Säljaren får direkt meddelande om betalningen och kan skicka varan omedelbart, utan att behöva vänta på att insättningen syns på bankkontot. 
Mer om Klarna

 • Sello

  Sello gör det lättare än någonsin för dig med företag på Tradera att enkelt och smidigt hantera hela försäljningsprocessen. Sello är ett effektivt säljverktyg som samlar alla smarta säljfunktioner under ett och samma tak. Sello erbjuder full integration med ditt sortiment på Tradera, enkel orderöversikt och betalning med Klarna. Mer om Sello


** Efter 100 listade objekt tillkommer en osåltavgift på 10 SEK för varje annons som inte säljs. Det är fortfarande gratis att publicera annonsen.

Är du intresserad av att öppna butik på Tradera, eller redan har en, kontakta oss på:

08-601 44 20

butik@tradera.com