• Nå ut till hela Sverige

  icon-sverige

  Över 1 miljon unika besökare i veckan från hela Sverige.

 • Annonsera kostnadsfritt

  icon-prislapp3

  Varje månad kan du lista 100 saker och bara betala när du säljer*.

 • Tryggt & säkert

  icon-lock

  Öka säkerheten för både köpare och säljare genom att använda integrerade betallösningar.

Vi på Tradera erbjuder företag i alla storlekar en unik möjlighet att expandera sin e-handel. Antingen som komplement till en befintlig webbutik eller som ett första steg ut på internet. På Tradera når du ut med dina varor till över en miljon shoppingintresserade medlemmar – varje dag. Vi arbetar aktivt tillsammans med dig som företagssäljare för att öka försäljningen av dina varor – om du lyckas har vi lyckats, svårare än så är det inte. Det är inte konstigt att vi idag är en viktig samarbetspartner för över 3000 företag.

Klarna

Klarna är en integrerad betalmetod som är helt kostnadsfri för säljare och köpare. Köparen kan betala med kort, internetbank eller faktura — hur, när och var köparen vill. 
Säljaren får direkt meddelande om betalningen och kan skicka varan omedelbart, utan att behöva vänta på att insättningen syns på bankkontot. 
Mer om Klarna

Sello

Sello gör det lättare än någonsin för dig med företag på Tradera att enkelt och smidigt hantera hela försäljningsprocessen. Sello är ett effektivt säljverktyg som samlar alla smarta säljfunktioner under ett och samma tak. Sello erbjuder full integration med ditt sortiment på Tradera, enkel orderöversikt och betalning med Klarna. Mer om Sello

Vi ser Tradera som ett naturligt komplement till våra egna säljkanaler och som ett led i att fortsätta vår framgångsrika tillväxt.

-Wilhelm Sporrong, VD för Webhallen

Träffa två företagssäljare

Här bjuder Traderasäljarna Richard från Novaretro och Annelie från Kittat med oss in i sin vardag och berättar om sina upplevelser av Tradera. Hur gör de för att lyckas? Vad tycker de är roligast med att sälja på Tradera? Hur fungerar hela försäljningsprocessen? Inspireras av två företagssäljare från helt skilda delar av landet och med olika inriktning på sin försäljning, men som båda ser Tradera som en självklarhet för sina respektive företag.

Denna korta film är för dig, ny som erfaren, som vill få en inblick i hur verksamheten fungerar hos andra medlemmar. Ta chansen att lära av andras erfarenheter för att utveckla din försäljning!

Titta på film